Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Πόλο/ Champions League: Η «τορπίλη» της Βασιλικής Πλευρίτου

Αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final 4 του Champions League, πραγματοποίησε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε με 7-6 της Ούιπεστ στη Βουδαπέστη.

Οι ερυθρόλευκες πήραν το διπλό δια χειρός Βασιλικής Πλευρίτου η οποία σκόραρε σε παίκτρια παραπάνω στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τις άμυνες των δύο ομάδων να πρωταγωνιστούν. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο οκτάλεπτο μπήκε μόλις ένα γκολ και αυτό από την Ούιπεστ!

 

ΤΟ «ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ»

Ούιπεστ – Ολυμπιακός 6-7

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-2, 1-2, 2-3

ΟΥΙΠΕΣΤ (Μάρτον Μπέντζουρ): Μάγιαρι, Αουμπέλι 1, Γκολοπένζα Ν., Χαϊντού 3, Λεντβάι, Βάρο, Μπάξα 1, Φάραγκο 1, Ζέκεντι, Τίμπα, Ίρμες, Νάγκι, Γκολοπένζα Σ..

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ε. Πλευρίτου, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 1, Τριχά, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου 1, Σάντα, Β. Πλευρίτου 2, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο.

 

Για την ίδια διοργάνωση το Σάββατο 25/11 ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει στις 17:30 τη Φερεντσβάρος, ο Άλιμος θα παίξει με την Ντουναϊσβάρος στις 18:00 και η Βουλιαγμένη θα κοντραριστεί την Μεντιτεράνι στις 19:00.