Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Αλεξία Καμμένου: «Στόχος μας η τετράδα»

Ικανοποιημένη σε γενικές γραμμές εμφανίστηκε η Αλεξία Καμμένου, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της εθνικής υδατοσφαίρισης των γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, μετά το 11-6 επί της Γαλλίας, η ομοσπονδιακή τεχνικός υπογράμμισε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει περιθώρια βελτίωσης, οριοθέτησε ως στόχο την είσοδο στην τετράδα, ενώ δεν παρέλειψε να αφιερώσει τη νίκη στους ανθρώπους που μάχονται κατά του καρκίνου, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

«Η πρεμιέρα πάντα θέλει προσοχή. Είχαμε υπομονή και αυτό είναι σημαντικό στοιχείο. Έχουμε βελτιωθεί στην άμυνα και αυτό είναι φανερό, οπότε είμαι ευχαριστημένη από την εικόνα μας στην πρεμιέρα, και από αυτό που έδειξαν τα κορίτσια σήμερα. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού, όπως στον παραπάνω που βιαστήκαμε κάποιες φορές, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε καλά. Είναι Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, πρέπει να πάμε καλά και να δείξουμε ότι θα υπάρχει συνέχεια», υπογράμμισε αρχικά η Καμμένου και συνέχισε: «Έχουμε έρθει εδώ προσηλωμένες στο στόχο μας, που είναι να περάσουμε στην τετράδα. Ναι, μπορεί να μην έχουμε το άγχος της πρόκρισης (σ.σ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες), αλλά έχουμε το βάρος του να θέλουμε να είμαστε μία ομάδα που μας υπολογίζουν όλοι και να είμαστε στα μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις».