Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Παυλίδης: «Τρία ντέρμπι μέσα σε 24 ώρες»

Στην προσπάθεια πρόκρισης γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα, που θα διεξαχθεί στην «φούσκα» της Όστια στη Ρώμη (4/2-7/2), αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Παυλίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Παυλίδη στο olympiacossfp.gr

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε τις δυσκολίες που παρουσιάζει ο όμιλος, λόγω του προγράμματος στο οποίο καλείται να ανταποκριθεί ο Ολυμπιακός και βάσει του οποίου τα τρία ντέρμπι του ομίλου είναι προγραμματισμένα μέσα σε διάστημα 24 ωρών.  Αναλυτικά ο Χάρης Παυλίδης δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε σε έναν όμιλο πάρα πολύ δύσκολο. Υπάρχουν  τέσσερις ομάδες οι οποίες είναι πάρα πολύ κοντά η μια στην άλλη και θα διεκδικήσουν την πρόκριση εκτός από τη Νις η οποία είναι η πιο αδύναμη του ομίλου. Νομίζω οι άλλες τέσσερις ομάδες έχουν αρκετές πιθανότητες να πάρουν τις δυο προνομιούχες θέσεις. Εμείς έχουμε ένα μεγάλο ντεσαβαντάζ ότι θα παίξουμε τα τρία ντέρμπι του ομίλου μέσα σε 24 ώρες, Πέμπτη βράδυ, Παρασκευή πρωί και Παρασκευή βράδυ. Ο χρόνος ξεκούρασης είναι πάρα πολύ μικρός και η κούραση θα είναι μεγάλη. Ειδικά στο τρίτο παιχνίδι που θα είναι με τη διοργανώτρια του ομίλου τη Ρόμα. Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια ώστε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση και σίγουρα η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη της κατάσταση, αφού προλάβαμε και κάναμε μόνο έξι προπονήσεις από τη στιγμή που γύρισαν τα κορίτσια. Υπάρχει μια βαριά ατμόσφαιρα από τον αποκλεισμό της Εθνικής. Ελπίζω οι κοπέλες να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι για τον σύλλογο και ιδιαίτερα για το τμήμα μας να προχωρήσουμε στους Ευρωπαϊκούς αγώνες, για να έχουμε αγωνιστική υποχρέωση τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Απριλίου, γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο, με την κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα, αν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε είτε προπονήσεις είτε αγώνες. Νομίζω ότι η πρόκριση θα μας εξασφαλίσει, τουλάχιστον άλλους δυο μήνες προπονήσεων και αγωνιστικών υποχρεώσεων, το οποίο είναι πολύ βασικό, θα κερδίσουμε χρόνο. Ελπίζω  μέχρι τότε θα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τον COVID στην Ελλάδα και να προχωρήσουμε, να παίξουμε τα παιχνίδια του πρωταθλήματος».