Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Βόλεϊ: Στην Αθήνα για την ΑΕΚ η Νικόλοβα

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (8/9) η Μέρελιν Νικόλοβα για να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ ήρθε στην Αθήνα την Παρασκευή (8/9) και είναι έτοιμη να ενσωματωθεί στην ομάδα και την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Η Νικόλοβα αγωνίζεται ως διαγώνια, είναι διεθνής με την Εθνική Βουλγαρίας, γεννήθηκε στις 17 Μαίου 2003 και έχει ύψος 1.88. Ξεκίνησε από την βουλγαρική Μπερόε και φέτος έπαιξε στην Ρουμανία στην Άργκες Πιτέστι. Αναδείχθηκε καλύτερη σέρβερ με 60 άσους, και καλύτερη διαγώνια με ranking 0.626. Ήταν και καλύτερη διαγώνια το 2017 στο Ευρωβόλεϊ κάτω των 16. Παράλληλα ήταν μέλος της εθνικής γυναικών το 2021, όταν η Βουλγαρία κατέκτησε το Golden League.

Στις πρώτες της δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την επιλογή στην καριέρα μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα μας. Ελπίζω να έχουμε μία πολύ καλή σεζόν. Θα κάνουμε τα πάντα! Και πιστεύω πως μπορούμε να την έχουμε και να δημιουργήσουμε χαρούμενα συναισθήματα σε όλους. Όσον αφορά στους φιλάθλους μας, να πω πως περιμένω τη στήριξή τους και εμείς θα τους προσφέρουμε υψηλού επιπέδου βόλεϊ».