Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Βόλεϊ: Παρέμειναν στη Θέτιδα οι Σιρίνινα, Παπαγεωργίου

Έπειτα από επτά συνεχόμενες σεζόν, η Αναστασία Σιρίνινα αποφάσισε να μείνει άλλη μία χρονιά στη Θέτιδα, για να τη βοηθήσει στους στόχους της στην Volley League γυναικών.

Παράλληλα, ο σύλλογος ανακοίνωσε την παραμονή της, όπως και της Μαρκέλλας Παπαγεωργίου.

«Άλλη μια χρονιά στην Θέτιδα Βούλας… Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη! Όταν περιβάλλεσαι από ανθρώπους που εκτιμάς και ξέρεις πως θα είναι δίπλα σου να σε στηρίξουν και να σε βοηθήσουν δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Μετά από τόσα χρόνια οι διαπροσωπικές σχέσεις με το σύλλογο φέρουν αισθήματα εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης και δε θα μπορούσα να μην είμαι ευγνώμων για τις ευκαιρίες που μου έχουν δοθεί, όπως και τη δυνατότητα να αποτελώ μέρος ενός υγιούς σωματείου» ανέφερε η Σιρίνινα.

Από την πλευρά της, η Παπαγεωργίου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που για άλλη μια χρόνια θα είμαι μέλος της Θέτιδας. Τόσο το οικογενειακό κλίμα και η συνέπεια του σωματείου, όσο και οι όλο και υψηλότεροι στόχοι που θέτουμε αποτέλεσε ένα δελεαστικό σύνολο για την παραμονή μου στην ομάδα. Ελπίζω να είναι μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και πρώτα απ όλα με υγεία!».