Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Βόλεϊ: Ο ΠΑΟ αποσύρει τη φανέλα της Ντουμιτρέσκου

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προχώρησε σε μία σειρά αποφάσεων σχετικά με τον θάνατο της Ρούξι Ντουμιτρέσκου δείχνοντας την σημασία που έχει η συγκεκριμένη αθλήτρια για τον σύλλογο.

Αρχικά έκανε γνωστό θα αναλάβει τα έξοδα της κηδείας της κι έπειτα πως θα στηρίξει τον ορφανό γιο της, Φίλιππο, με όποιον τρόπο κριθεί κατάλληλο από τους ανθρώπους που έχουν την επιμέλειά του.

Ακόμη, γνωστοποίησε ότι θα διοργανώσει ένα φιλικό στην μνήμη της κατά το οποίο θα αποσύρει την φανέλα με το Νο.9 στην οροφή του κλειστού «Παύλος Γιαννακόπουλος», όπου θα είναι καλεσμένη φυσικά και η οικογένειά της.

Τέλος, ανέφερε πως στους επόμενους αγώνες των ομαδικών αθλημάτων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και οι αθλητές θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ με τις αποφάσεις:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης ο Σύλλογος αποχαιρέτισε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές μορφές που φόρεσαν το «τριφύλλι». Από την πρώτη στιγμή το Δ.Σ. ήταν σε επαφή με την οικογένεια της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και παράλληλα με την ελληνική πρεσβεία στη Ρουμανία.

Αποφάσισε από την πρώτη ημέρα κάποιες κινήσεις που δεν ήταν ανακοινώσιμες λόγω της κατάστασης και της νεκρώσιμου ακολουθίας. Κύριο μέλημα όλων ήταν η διακριτικότητα και να παρέχει ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ουσιαστική και πρακτική βοήθεια στην οικογένεια».