Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Βόλεϊ: Ο Αρης στο τουρνουά της Πρέβεζας

Στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στην Πρέβεζα δυνατό τουρνουά προετοιμασίας με την συμμετοχή ομάδων από την Volley League και Pre League γυναικών.

Το τουρνουά πραγματοποιείται με την συμμετοχή των ομάδων Άρης Θεσσαλονίκης (Volley League), Α.Ο Λαμίας (Volley League), Απόλλων Καλαμάτας (Pre League), και του νεοφώτιστου στην κατηγορία Φ.Γ. Σ. Πρέβεζας (Pre League), που είναι και ο οικοδεσπότης.

Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο ΔΑΚ Πρέβεζας, με την Π.Ε Πρέβεζας και τον Δήμο Πρέβεζας να είναι συνδιοργανωτές. H είσοδος εχει 3 ευρώ ενω θα τεθούν σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια διαρκείας του συλλόγου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παρασκευή 22/9/2023

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας – Α.Ο Λαμίας 17.30
Άρης Θεσσαλονίκης – Απόλλων Καλαμάτας 20.00

 

Σάββατο 23/9/2023
17.30 Μικρός τελικός
20.00 Τελικός

Η ομάδα του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας με ανακοίνωση της ευχαριστεί την Π.Ε Πρέβεζας και τον Δήμο Πρέβεζας για την συνδιοργάνωση του τουρνουά, όπου με την παρουσία σπουδαίων συλλόγων από τις δύο μεγάλες Εθνικές κατηγορίες πρωταθλημάτων πετοσφαίρισης γυναικών, ο σύλλογος της Πρέβεζας προετοιμάζεται σε υψηλό επίπεδο ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για την έναρξη του δύσκολου πρωταθλήματος της Pre League την 21η Οκτωβρίου.