Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Βόλεϊ: «Καρφιά» Παπαφωτίου για τη διακοπή

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Αθηνά Παπαφωτίου, δεν έκρυβε τον εκνευρισμό της στις δηλώσεις που έκανε για τη διακοπή του αγώνα. Έκανε λόγο μάλιστα για επεισόδια ενώ αναφέρθηκε στη δράση που πρέπει να αναλάβουν οι διοικήσεις και οι ομάδες για να σταματήσει αυτή η κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, τόσο σε εμάς όσο και στον Ολυμπιακό γιατί μετά από αυτή την απαράδεκτη διακοπή. Δεν αρμόζουν τέτοιες συνθήκες σε κανένα γήπεδο. Τόσα χρόνια που έπαιζα στο εξωτερικό δεν είχε συμβεί, δεν ξέρω γιατί εδώ συνεχίζει να συμβαίνει.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που κατάφεραν και βρήκαν το σθένος και παίξαμε όπως παίξαμε. Είμαστε χαρούμενες για τη νίκη, παρά τα επεισόδια, αλλά νομίζω ότι όλοι έχουν να μιλήσουν για αυτά περισσότερο από το βόλεϊ. Μας στερούν την προσπάθεια, τον κόπο που κάνουμε όλη τη χρονιά όλες οι αθλήτριες.

Στερούν ακόμα και από τους φιλάθλους που έρχονται και πληρώνουν εισιτήριο, τα πέντε, δέκα δεκαπέντε ευρώ όσα είναι. Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης και κάποια στιγμή πρέπει να βγουν μπροστά οι ομάδες, οι διοικήσεις και η αστυνομία και να αναλάβουν δράση».