Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Βόλεϊ: «Φλερτ» της ΑΕΚ με τη Βουλγάρα Νικόλοβα

Την 20χρονη Μέρελιν Νικόλοβα έχει στο στόχαστρο της η ΑΕΚ μετά την ατυχή προσέγγιση με την Κουβανή Μαντάν Ντεζιρέ που πήγε στη Ρόμα. Η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει με την διαγώνια Ντεζιρέ και τον μάνατζερ της, αλλά η Ρόμα τα βρήκε με την κουβανική ομοσπονδία, πλήρωσε περισσότερα και απέκτησε την ταλαντούχα Κουβανή διαγώνια.

 

Έτσι η ΑΕΚ βρέθηκε στο κενό, οι καλές διαγώνιες έχουν βρει ομάδα εδώ και καιρό και άρχισε από την αρχή την αναζήτηση. Κατέληξε πάλι σε νεαρή, την 20 χρονη Νικόλοβα.

 

Το πρόβλημα όπως και με την Μαντάν βέβαια είναι ότι της λείπει η εμπειρία, έπαιξε καλά στη Ρουμανία, είναι εξελίξιμη, αλλά στα ντέρμπι δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά. Βέβαια η ΑΕΚ πρέπει να βιαστεί γιατί δεν υπάρχουν πλέον καλές διαγώνιες στην αγορά, άργησε για μια ακόμη φορά και ίσως καταλήξει στην Νικόλοβα που μπορεί να γίνει καλύτερη με τον Γιουνούς Οτσάλ.

 

Η Νικόλοβα λοιπόν είναι δεύτερη, τρίτη διαγώνια στην Εθνική Βουλγαρίας του Μιτσέλι, γεννήθηκε στις 17 Μαίου 2003 και έχει ύψος 1,88μ.. Ξεκίνησε από την βουλγαρική Μπερόε και φέτος έπαιξε στην Ρουμανία στην Άργκες Πιτέστι. Αναδείχθηκε καλύτερη σέρβερ με 60 άσους. Kαι καλύτερη διαγώνια με ranking 0.626. Ήταν και καλύτερη διαγώνια το 2017 στο Ευρωβόλεϊ κάτω των 16. Μέλος της εθνικής γυναικών το 2021, όταν η Βουλγαρία κατέκτησε το Golden League.

 

Πηγή: fosonline.gr