Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Βόλεϊ: Αποχώρησε από το Παγκόσμιο η Βραζιλία

Οι εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης έμαθαν την Τρίτη (18/4) τους αντιπάλους τους στην Α΄ φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα, μετά τη σχετική κλήρωση που διενεργήθηκε στην Αθήνα, όμως οι γυναίκες θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο για να οριστικοποιηθεί η σύνθεση του Γ΄ ομίλου, στον οποίο μετέχουν.

 

Το συγκρότημα της Αλεξίας Καμμένου κληρώθηκε με αντιπάλους την Ιταλία, τη Νότια Αφρική και τη Βραζιλία, όμως η τελευταία ανακοίνωσε την Τετάρτη (19/4) ότι αποσύρει τις εθνικές ομάδες της (ανδρών και γυναικών) από το Παγκόσμιο, προκειμένου να αποφύγει επιπλέον έξοδα και να επικεντρωθεί στην προετοιμασία για τους Παναμερικανικούς Αγώνες του Σαντιάγο, όπου τα συγκροτήματα της Βραζιλίας θα επιδιώξουν να κερδίσουν ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

 

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης (η ανακοίνωση αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας υγρού στίβου), η World Aquatics καλείται να καλύψει τις κενές θέσεις που δημιουργούνται και στα δύο τουρνουά και η εθνική γυναικών θα πρέπει να περιμένει για να μάθει τον τελευταίο αντίπαλό της.

 

Σε ό,τι αφορά τους άνδρες, η Βραζιλία είχε κληρωθεί στον Γ΄ όμιλο, με αντιπάλους την Κροατία, την Ουγγαρία και την Ιαπωνία.

 

Πηγή: ΑΠΕ