Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Με τέσσερις νέες προσθήκες ενισχύεται η Λαμία

Στην απόκτηση τεσσάρων αθλητριών προχώρησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Λαμίας, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Όχι μία, όχι δύο, αλλά τέσσερις νέες προσθήκες ανακοίνωσε ο σύλλογος Α. Ο. Λαμίας 2013 για την ενίσχυση της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

Λόγος γίνεται για τις Γεωργία Χατζηχαραλάμπους, Γεωργίνα Αντωνακάκη, Κατερίνα Κογεράκη και Έλλη Μανάϊ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Λαμίας:

«Μετά την αναζήτηση ομάδων στο εξωτερικό, της Αλεξίας Καλανταρίδου και των τριών ξένων αθλητριών, το Δ.Σ. του Α.Ο. Λαμίας 2013 αποφάσισε την ενίσχυση της γυναικείας ομάδας με εγχώριες αθλήτριες, ώστε να συνεχίσει την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Volley League (A1) Γυναικών.

Πρόκειται για νεαρές παίκτριες με πολύ ταλέντο και όρεξη να βοηθήσουν την ομάδα του συλλόγου για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, που ελπίζουμε για το καλό του βόλεϊ και του ελληνικού αθλητισμού να αρχίσει σύντομα.

Με χαρά λοιπόν ο σύλλογος ανακοινώνει την απόκτηση των αθλητριών:

Γεωργία Χατζηχαραλάμπους, Γεωργίνα Αντωνακάκη, Κατερίνα Κογεράκη και Έλλη Μανάϊ για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν 2020-21.Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τα σωματεία, ΑΟΝ ¨ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ”, ‘ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ”, “ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ” και “ΑΘΛΕΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ” για την παραχώρηση των αθλητριών.

Το Δ.Σ. του Α. Ο. Λαμίας 2013 καλωσορίζει όλες τις αθλήτριες στην οικογένεια του και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!»