Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Καλμαζίδης: «Ο Παναθηναϊκός θέλει και ευρωπαϊκή πορεία»

Πριν την πρώτη προπόνηση της χρονιάς ο Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε στο SDNA. Ο Έλληνας τεχνικός του γυναικείου τμήματος βόλεϊ τόνισε την επιθυμία που υπήρχε για επιστροφή, θέτοντας ψηλά τους στόχους και για τη νέα σεζόν.

Στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ βρέθηκε την Δευτέρα 21 Αυγούστου το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ ξεκίνησε προπονήσεις με τον τεχνικό της ομάδας να μιλά στο SDNA.

O Γιάννης Καλμαζίδης, αν και πολύ νωρίς, έκανε δηλώσεις εφ’ όλης της ύλης μιλώντας για τους στόχους του τμήματος, σε Ευρώπη και Ελλάδα. Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για την αλλαγή έδρας, αλλά και το κόσμο της ομάδας δηλώνοντας σίγουρος πως γι’ ακόμη μία φορά θα είναι δίπλα στην ομάδα.

Υπογράμμισε δε την επιθυμία του πως όλες του οι αθλήτριες να είναι υγιείς και το σύνολό του κατά τη διάρκεια της σεζόν να είναι ανταγωνιστικό, ώστε να μπορέσουν όλοι μαζί να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν: «Περιμένουμε, οπωσδήποτε, μία μεγάλη προσπάθεια και ως διοίκηση και ως staff και ως αθλήτριες. Έχουμε κάνει καλές κινήσεις μεταγραφικά και έξω μεταγραφικά. Μιλώ για το προπονητικό που θα έχουμε και για τη νέα έδρα στο Μετς. Ως στόχους έχουμε την θέληση και την ικανότητα να… χτυπήσουμε ψηλά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να συμβούν σε μία χρονιά, αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

 

Για την Ευρώπη: «Αν και είναι νωρίς, ξέρουμε περίπου την πορεία που μπορεί να διαγράψει η ομάδα. Πρέπει να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Φυσικά έχω κάνει το πλάνο, αλλά τα σχέδια στο χαρτί διαφέρουν από την πραγματικότητα. Θέλουμε να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη».

 

Για τις μεταγραφές της ομάδας, αλλά και του ανταγωνισμού στην Ελλάδα: «Έγιναν καλές μεταγραφές σε όλες τις ομάδες. Βέβαια, εμείς κοιτάμε το δικό μας σύνολο το οποίο πρέπει να το δημιουργήσουμε όσο πιο ανταγωνιστικό γίνεται. Ειλικρινά, δεν μπορώ να τις κρίνω από τώρα. Ξέρουμε τις αθλήτριες, αλλά δεν ξέρουμε πως θα λειτουργήσουν σαν σύνολο. Είναι νωρίς ακόμα».

 

Για την αλλαγή έδρας και τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Η αλλαγή έδρας αποτελεί μία μικρή δυσκολία από την άποψη ότι δεν προπονούμαστε εκεί. Θα το ξεπεράσουμε εύκολα πιστεύω.  Όσον αφορά τον κόσμο του Παναθηναϊκού πάντα θα είναι δίπλα μας. Έχει στηρίξει τόσα χρόνια το τμήμα και δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο. Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να έχουμε ένα τέτοιο σύνολο, ώστε να δώσουμε στο φίλαθλο αυτό που έχουμε δώσει τόσα χρόνια».