Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

ΠΑΣ Γιάννινα: Θετική στον κορονοϊό παίκτρια της ομάδας βόλεϊ

Μεγάλη ατυχία για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία ανακοίνωσε ότι αθλήτριά της βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Αμέσως η διοίκηση του Ηπειρωτικού συλλόγου κινητοποιήθηκε και ενημέρωσε τους αρμόδιους φορείς ενω ενεργοποίησε τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Όλα τα μέλη της αποστολής βρίσκονται σε 7ημερη καραντίνα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα

«Τη θετική παρουσία της ομάδα βόλεϊ στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης ακολούθησε ένα ατυχές συμβάν, όπου μια παίχτρια της αποστολής βρέθηκε την Τετάρτη το πρωί θετική ασυμπτωματική σε τεστ COVID 19.

Η ομάδα μας σε συνεργασία και σε πλήρη ενημέρωση τόσο με την Περιφέρεια όσο και με τους υπεύθυνους του ΕΑΝΚΙ καθώς και με την αναλυτική παρακολούθηση του Γιατρού μας κου Μπαλτογιάννη, προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες οι οποίες είναι:

-Όλα τα άτομα της αποστολής βρίσκονται σε 7ημερη καραντίνα μέχρι να γίνουν τα τεστ τη Δευτέρα που θα έχουν συμπληρωθεί οι απαραίτητες μέρες επώασης του ιού και τα τεστ θα είναι αξιόπιστα και ανάλογα τα αποτελέσματα θα προβούμε και σε νέα μέτρα

-Ενημερώσαμε τους αντίπαλους συλλόγους καθώς και το ξενοδοχείο διαμονής

-Τηρήσαμε και τηρούμε τις ακριβείς διαδικασίες του ΕΟΔΥ και είμαστε σε πλήρη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς

Τα κορίτσια μας προς στιγμή είναι υγιέστατα και είμαστε κοντά τους, όπως και όλα τα άτομα της αποστολής. Οι ακαδημίες μας θα παραμείνουν κλειστές για όλο το χρονικό διάστημα που η διοίκηση του ΕΑΝΚΙ ξανανοίξει το πράσινο φως.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και αγάπη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που με ψυχραιμία και ορθότητα εύκολα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε».