Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

O Παναθηναϊκός Α.Ο θα πληρώσει τους αθλητές του κανονικά και τον Δεκέμβριο

Στην πληρωμή των αθλητών, αθλητριών, προπονητών και για τον μήνα Δεκέμβριο θα προχωρήσει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. 

Το Δ.Σ. του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού όπως και τον Νοέμβριο έτσι και τον Δεκέμβριο πήρε την απόφαση να πληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των μισθών (το 75%) των αθλητών/ αθλητριών και των προπονητών. Παράλληλα θα πληρώσει κανονικά τους υπαλλήλους του, δίνοντας τους κανονικά το δώρο και θα φροντίσει για τυχόν διαφορές που θα προκύψουν.

Μια ενέργεια που αξίζει ειδικής μνείας για το γεγονός ότι με βάση το νόμο, ο Παναθηναϊκός ΑΟ είχε δικαίωμα να προσπεράσει τους δύο μήνες απραξίας καθώς στα συμβόλαια φέτος προστέθηκε όρος για τον Covid και τον οποίο δυστυχώς η πλειοψηφία των αθλητικών σωματείων τηρεί στον απόλυτο βαθμό.

Ο Παναθηναϊκός παρότι συντηρεί πάνω από 20 ερασιτεχνικά τμήματα, με εκατοντάδες εργαζόμενους, αποφάσισε μετά τον Νοέμβριο, να πληρώσει και τον Δεκέμβριο σε όλους όσοι ανήκουν στα ομαδικά ή ατομικά αθλήματα του συλλόγου.

Εδώ και δύο μήνες ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει κάνει μια ξεχωριστή κίνηση ανθρωπιάς τη στιγμή, που οι περισσότεροι σύλλογοι φυτοζωούν λόγω της όλης κατάστασης με τον κορωνοϊό και του λουκέτου που έχει μπει από την κυβέρνηση και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.