Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Αμαζόνες: ” τα μέτρα αντιμετώπισης έχουν οδηγήσει στην «παράλυση» του ερασιτεχνικού αθλητισμού”

Την ανησυχία τους για το μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού , μετά την επιβολή του δεύτερου lock down εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους οι Αμαζόνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Αντιλαμβανόμενοι την ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και με βάση τα περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ανησυχίες του συλλόγου μας για το μέλλον του ερασιτεχνικού – σωματειακού αθλητισμού και την εξέλιξη του.

Είναι κοινός τόπος ότι ο αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό. Όμως η πανδημία του COVID-19 και τα μέτρα αντιμετώπισης αυτής από την πολιτεία, έχουν οδηγήσει εύλογα στην «παράλυση» όχι μόνο της οικονομίας αλλά και του ερασιτεχνικού αθλητισμού, σε διάστημα μικρότερο των 6 μηνών. Τούτο δρομολογεί ανεπιφύλακτα συνακόλουθες αρνητικές αλυσιδωτές συνέπειες, τόσο στις αθλήτριες όλων των ηλικιών, όσο και στα σωματεία

Σε κάθε περίπτωση, προτεραιότητα μας αποτελεί η υγεία όλων, μικρών & μεγάλων. Ως Σύλλογος αναμένουμε και ευχόμαστε την μείωση των κρουσμάτων από τον COVID 19 και με τις «ευλογίες» της πολιτείας, δηλώνουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι -όταν θα ανοίξουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις- να υποδεχθούμε τις αθλήτριες του βόλεϊ και της ενόργανης, τηρώντας πάντα τα προαπαιτούμενα πρωτόκολλα για την ασφαλή και απρόσκοπτη άθληση τους. Άλλωστε από την αρχή της αθλητικής χρονιάς οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας υπήρξαν πρότυπο εφαρμογής των Πρωτοκόλλων Υγείας για τον κορωνοϊο.

Στο μεσοδιάστημα ως Σύλλογος σας προτρέπουμε να παραμείνετε ασφαλείς, τηρώντας τους κανόνες και τα μέτρα προστασίας. Παρακολουθήστε το site και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου μας, και ακολουθήστε τα προτεινόμενα προγράμματα ατομικής εκγύμνασης στο σπίτι από τους προπονητές μας.Ευχόμαστε καλή δύναμη και γρήγορη επανεκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων μας.»

Με εκτίμηση