Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Αποσύρεται απο την Ευρωλίγκα η ομάδα πόλο Γυναικών του Εθνικού

Ο Εθνικός έστειλε επιστολή στην ΚΟΕ και στην LEN όπου γνωστοποίησε την απόφασή του να μην πάρει μέρος η ομάδα πόλο Γυναικών στην προσεχή Ευρωλίγκα.

Η διοίκηση του Εθνικού έκρινε πως η έως τώρα μεγάλη αποχή από τις προπονήσεις, αλλά και το χρονικό διάστημα που υπολείπεται έως την έναρξη της διοργάνωσης δεν θα επαρκούσαν για μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού:

Το τμήμα υδατοσφαίρισης Γυναικών του Εθνικού δεν θα συμμετάσχει στη διασυλλογική διοργάνωση Ευρωλίγκα που πρόκειται να ξεκινήσει περίπου σε ενάμιση μήνα. Η απόφαση ελήφθη αργά χτες βράδυ από την τεχνική επιτροπή της ομάδος και η οποία έγινε αποδεκτή. Σήμερα στάλθηκε επιστολή στη ΚΟΕ και στη LEN γνωστοποιώντας την απόφασή της.

Οι λόγοι που οδήγησαν την ομάδα να απέχει από την κλήρωση είναι η μεγάλη αποχή των αθλητριών από τις προπονήσεις μέχρι σήμερα. Η απραξία όλο αυτό το διάστημα από αγώνες δεν δίνουν την παραμικρή ελπίδα για μία αξιοπρεπή εμφάνιση της ομάδος στην διοργάνωση παρ ότι σε ολόκληρη την Ευρώπη τα τοπικά πρωταθλήματα διεξάγονται κανονικά.

Βέβαια η πολιτεία μέσω του Γεν.Γραμματέα Αθλητισμού κο Μαυρωτά ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα επέτρεψε στην ομάδα να επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις τηρώντας όλα τα μέτρα covid. Αλλά το απομένον χρονικό διάστημα είναι πολύ λίγο για μια σωστή προετοιμασία και τον ευχαριστούμε πολύ γι αυτό.