Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Women’s Champions League: Στο Μπάνσκο ενόψει τουρνουά και προετοιμασίας οι ”ασπρόμαυρες”

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας για να συμμετάσχει στο οκταήμερο τουρνουά ενόψει της συμμετοχής της στο UEFA Women’s Champions League.

H ανακοίνωση του ΠΑΟΚ 

Σε οκταήμερο τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, θα συμμετάσχει ενόψει της συμμετοχής της στο UEFA Women’s Champions League, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, η οποία θα πραγματοποιήσει εκεί και το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στο International Women’s Club Tournament «Champions Cup 2021», το οποίο θα διεξαχθεί πάντα με τους κανόνες και την αιγίδα της UEFA.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου θα δώσουν τουλάχιστον τρεις αγώνες με πρωταθλήτριες ομάδες, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να προπονούνται σε άριστες κλιματολογικές συνθήκες, αφού το Μπάνσκο βρίσκεται σε υψόμετρο κάτι που βοηθάει την πραγματοποίηση καλής προετοιμασίας.

Μάλιστα, αυτό που θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την εμπειρία των «Ισόβιων Πρωταθλητριών» θα είναι οι παροχές του αθλητικού κέντρου. Τέσσερα άρτια γήπεδα με χορτάρι, τα οποία έχουν φιλοξενήσει μεγάλες δυνάμεις του ανδρικού ποδοσφαίρου, ενώ οι πολυτέλειες δεν λείπουν, με την ύπαρξη εσωτερικών πισίνων, γυμναστήριων και σπα.

Φυσικά, το συγκεκριμένο τουρνουά θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία θα μετρήσει τις δυνάμεις της αγωνιζόμενη κόντρα σε ομάδες που συμμετέχουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Για την συμμετοχή στο τουρνουά, ο έφορος του τμήματος Κωνσταντίνος Βαρδαλής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης του τμήματος, αποφασίσαμε φέτος, για πρώτη φορά, η βασική προετοιμασία να γίνει στο εξωτερικό, στα πρότυπα επαγγελματικών ομάδων. Έτσι, η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να προετοιμασθεί σε άριστες κλιματολογικές συνθήκες, ενώ στο πλαίσιο του τουρνουά που θα διοργανωθεί εκεί, θα έχει την ευκαιρία να παίξει τουλάχιστον τρία δυνατά φιλικά, με ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και εμείς. Στην Ευρώπη μας βλέπουμε πλέον με άλλο μάτι, απόδειξη, η ανάληψη της διοργάνωσης από τον ΠΑΟΚ, των αγώνων του γκρουπ στο οποίο συμμετέχει, και εμείς με την σειρά μας πρέπει να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ρόλο του πρεσβευτή του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου».