Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Βεατρίκη Σαρρή: ” Ήταν το αποκορύφωμα της καριέρας μου”

Η Βεατρίκη Σαρρή μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Birmingham City για το παρθενικό της γκολ στα σαλόνια της Super League γυναικών Αγγλίας. 

Η Ελληνίδα ποδοσφαιρίστρια, Βεατρίκη Σαρρή που πρίν λίγες μέρες ( θυμηθείτε εδώ ) σκόραρε το πρώτο της γκόλ με την φανέλα της Μπέρμιγχαμ παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην επίσημη σελίδα της Αγγλικής ομάδας, μιλώντας για το πρώτο της τέρμα, την προπονήτριά της και για την άψογη υποδοχή απο τις συμπαίκτριές της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην σελίδα bcfc.com.

Για το παρθενικό της γκολ και τις σκέψεις της για τον αγώνα:

«Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήλπιζα απλά να πάρω την ευκαιρία μου. Η Γουόρντ μου είπε να το επιχειρήσω και η πίεση ήταν στα ύψη. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία η μόνη μου σκέψη ήταν ” κάντο απλά να μετρήσει”.

Όταν είδα τη μπάλα να χτυπά στο πίσω μέρος του διχτυού, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Τότε είδα όλα τα κορίτσια να τρέχουν προς εμένα, το προσωπικό και τις τραυματισμένες παίκτριες να πανηγυρίζουν! Θα μπορούσατε να δείτε στα πρόσωπά τους πόσο ανακουφισμένοι και πόσο χαρούμενοι ήταν. Ηταν το αποκορύφωμα της καριέρας μου».

Για την προπονήτριά της Κάρλα Γουόρντ :

«Πίστεψε σε μένα από την πρώτη ημέρα. Υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι στο να φτάσω εδώ που βρίσκομαι τώρα. Θα είμαι πάντα ευγνώμων  σε αυτήν και που σκόραρα αυτό το γκολ που σήμαινε τόσα πολλά για όλους στην ομάδα, ήταν περισσότερο από ότι θα μπορούσα ποτέ να ζητήσω.»

Για τον τραυματισμό της και τον τρόπο που την δέχτηκαν όλα τα άτομα στην ομάδα:

«Δεν έχω συναντήσει ποτέ ένα τέτοιο περιβάλλον επειδή μάλλον δεν έχω εμπλακεί πραγματικά μέχρι πρόσφατα. Τα κορίτσια από την πρώτη μέρα με υποστήριξαν και με βοήθησαν να το ξεπεράσω.

Είναι τόσο θετικοί όλοι τους! Από τις παίκτριες έως το προσωπικό. Αυτή η ομάδα είναι απίστευτη, ειλικρινά δεν μπορώ να την περιγράψω. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι υπερήφανη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας.  Αυτά τα κορίτσια είναι απίστευτα! 

Βρισκόμαστε τώρα στο στάδιο όπου έχουμε περάσει τα πάντα και ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει τίποτα δεν θα αλλάξει την ενότητα αυτής της ομάδας. Είναι όλοι τόσο θετικού, όλοι, από τις παίκτριες μέχρι το προσωπικό. Η Γουόρντ έχει κάνει εντυπωσιακή δουλειά για να πάρει το καλύτερο απο την ομάδα».

πηγή https://www.bcfc.com/