Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Τρίτη χρονιά στη ΡΕΑ η Στέλλα Κοτσάκι

H ΡΕΑ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την αμυντικό, Στέλλα Κοτσάκι.

Η διεθνής με την Εθνική Ελλάδας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της κρητικής ομάδας για ακόμα μια σεζόν, προσφέροντας την ποιότητα και την εμπειρία της για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Η παίκτρια βρίσκεται στον σύλλογο από τη «γέννηση» του ως και σήμερα συμβάλλοντας τα μέγιστα στις επιτυχημένες σεζόν του.

Σε δηλώσεις της μετά την ανανέωση, η Κοτσάκι ανέφερε ότι όταν της έγινε πρόταση να παραμείνει στην ομάδα δεν είχε δεύτερες σκέψεις, καθώς στην ΡΕΑ νιώθει ασφάλεια.

Οι δηλώσεις της Στέλλας Κοτσάκι:

«Όταν ήρθε η στιγμή να συζητήσουμε για την ανανέωση μου, δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις. Για μια αθλήτρια που αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της, όπως εγώ, η ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Ο κ. Ηρακλής Μανουκαράκης αλλά και όλη η ομάδα με αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή και με έκαναν να νιώσω σίγουρη και ασφαλής. Νιώθω πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα της ΡΕΑ και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είναι πολύ σημαντικό να αποτελείς κομμάτι μιας ομάδας που στο ξεκίνημα της κατάφερε να εδραιωθεί και να αποδειχθεί μεγάλη δύναμη στο γυναικείο ποδόσφαιρο αλλά και στην Α’ εθνική. Ο στόχος είναι η ομάδα να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και να έχουμε μια καλή θέση στην βαθμολογία. Η ομάδα πλέον έχει αποκτήσει εμπειρία στην Α’ εθνική και θα πρέπει να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε!».

 

Πηγή: monobala.gr