Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Τετ α τετ με τη γηραιότερη οπαδό της Αγγλίας

Μετά από ένα βίντεο της Λιν Φλέμινγκ να ξαφνιάζεται με μια ειδικά φτιαγμένη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας -με την ηλικία της στην πλάτη- οι Lionesses την προσκάλεσαν στο camp τους.

H 100 ετών Λιν, οπαδός των Lionesses γνώρισε τη Μέρι Ερπς, την Μπεθ Μιντ, την Κέτιε Ζέλεμ, τη Λούσι Μπρονζ και την προπονήτρια της ομάδας Σαρίνα Βίγκμαν. Όλες τους θαύμασαν την υποστήριξή της! Μιλώντας για την εμπειρία της η Λιν ανέφερε: «Ήταν υπέροχο. Στο δρόμο είχα πεταλούδες στην κοιλιά μου. Ήταν τόσο ευγενικοί και στοργικοί».

Μόλις έφτασε στο προπονητικό γήπεδο της Αγγλίας, στο «St George’s Park, Staffs», η Λιν οδηγήθηκε στα γήπεδα όπου όλες οι παίκτριες ήρθαν να τη χαιρετήσουν. Όλη η ομάδα κατέβηκε τα σκαλιά του προπονητικού γηπέδου και έσφιξε τα χέρια με τη Λιν και φρόντισε να ζεσταθεί. Να νιώσει σαν στο σπί της. Στη συνέχεια, για να ολοκληρώσει την ημέρα της, μετά τη συνάντησή με τα αστέρια της ομάδας, γευμάτισαν όλες μαζί σε ένα κοντινό ξενοδοχείο Hilton.

Η στενή φίλη της Λιν, Αμάντα Φόρντερ Χαντ που βοήθησε στην οργάνωση της επίσκεψης, είπε: «Σε κάθε παίκτρια και μέλος του προσωπικού, σας ευχαριστώ που κάνατε αυτή τη μέρα αξέχαστη. Η Λιν είχε την πιο εκπληκτική μέρα και είχε το μεγαλύτερο χαμόγελο στο πρόσωπό της. Αυτή είναι ακόμα στον έβδομο ουρανό».

 

Πηγή: gazzetta.gr