Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ρουμπιάλες: Σα να φιλούσα την κόρη μου!

Μικρά αποσπάσματα της συνέντευξης που παραχώρησε ο Λουίς Ρουμπιάλες στον δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν στο Λονδίνο συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, στα οποία ο πρώην πλέον πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ισπανίας υπερασπίζεται τον εαυτό του ενάντια σε όλη τη διαμάχη που προκάλεσε το μη συναινετικό φιλί του στην Τζένι Ερμόσο μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ Γυναικών της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Στο τελευταίο μέρος που δημοσιοποίησε η «The Sun», ο Ρουμπιάλες αναφέρεται στο… νόημα του φιλιού λέγοντας πως: «Το νόημα του φιλιού στην Τζένι θα ήταν ακριβώς το ίδιο με αυτό ενός φιλιού σε μια από τις κόρες μου. Μεταξύ φίλων και της οικογένειας αυτό είναι πολύ, πολύ συνηθισμένο».

Επιμένει ότι οι προθέσεις του με αυτή τη χειρονομία δεν είχαν ποτέ σεξουαλικό χαρακτήρα: «Ήταν μια πολύ χαρούμενη στιγμή, μια γιορτή, μια στιγμή ευφορίας. Οι προθέσεις μου ήταν ευγενείς, ενθουσιώδεις, 100% μη σεξουαλικές, 100%, επαναλαμβάνω, 100%. Δεν υπήρχε κανένα κακό, κανένα σεξουαλικό περιεχόμενο, καμία επιθετικότητα, κανένα απ’ αυτά».

Ο Ρουμπιάλες αναγνωρίζει το λάθος του αλλά λυπάται για τη δίωξη που υπέστη. «Έκανα ένα λάθος, ζητώ συγγνώμη, αλλά ας είμαστε ξεκάθαροι: σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για σεξουαλική επίθεση. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι η αλήθεια θα βγει στο φως και όλα θα πάνε καλά. Κοιτάξτε το πρόσωπό μου, είμαι καλός τύπος».