Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ποδόσφαιρο: Τριετής αποκλεισμός στο Ρουμπιάλες

Η FIFA απέκλεισε το Λουίς Ρουμπιάλες από όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για τρία χρόνια.

Ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας τιμωρήθηκε από τη Διεθνή Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου, αφού φίλησε χωρίς τη συναίνεσή της την Τζένι Ερμόσο κατά τη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Αγγλίας νωρίτερα φέτος.

Πλέον δεν θα μπορεί να εργαστεί εντός του παιχνιδιού τουλάχιστον μέχρι το 2026. Μια ανακοίνωση της FIFA επιβεβαίωσε την τιμωρία του: «Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA απαγόρευσε τον Λουίς Ρουμπιάλες, τον πρώην πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (RFEF), από όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για τρία χρόνια, αφού διαπίστωσε ότι ενήργησε κατά παράβαση του άρθρου 13. του Πειθαρχικού Κώδικα της FIFA.

Αυτή η υπόθεση σχετίζεται με τα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA στις 20 Αυγούστου 2023, για τα οποία ο κ. Ρουμπιάλες είχε τεθεί προσωρινά σε αναστολή για μια αρχική περίοδο 90 ημερών».