Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ποδόσφαιρο: Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ η Σιδηροπούλου

ΠΑΟΚ και Αναστασία Σιδηροπούλου θα συνεργαστούν για τρίτη διαδοχική χρονιά, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να επεκτείνει τη συνεργασία του με την 18χρονη αμυντικό.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Αναστασία Σιδηροπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα μπακ-χαφ, γεννημένη το 2005 και με ύψος 155cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», μετά την περσινή πετυχημένη πορεία του ΠΑΟΚ Morris με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Morris, η Αναστασία Σιδηροπούλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανεώνω για τρίτη χρονιά στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, για την εμπιστοσύνη την οποία μου δείχνει. Μία καινούργια χρονιά έρχεται, με σκοπό να εκπληρώσουμε τον ευρωπαϊκό μας στόχο, όπου είναι το βήμα παραπάνω. Θέλω να ευχηθώ στα κορίτσια την επίτευξη υψηλότερων στόχων, με δύναμη και υγεία».