Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ και στην Κένυα!

Η Έσε Ακίντα, ποδοσφαιρίστρια του ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε με επιτυχία το πρώτο ποδοσφαιρικό τουρνουά, που φέρει το όνομά της, σε κοινότητα της Κένυα από όπου κατάγεται.

Το τουρνουά περιλάμβανε ανάμεικτες ομάδες αγοριών και κοριτσιών και διήρκεσε μία ημέρα.

 

Η Ακίντα, με χαρά δήλωσε ότι ο μακροπρόθεσμος της στόχος είναι να διοργανώνει το τουρνουά ετησίως, δημιουργώντας μια πλατφόρμα που θα ενθαρρύνει και θα βοηθήσει τους νέους στην κοινότητά της.

Η ποδοσφαιρίστρια ευχαρίστησε τους γονείς της και όλους όσοι βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του ονείρου, εκφράζοντας την ελπίδα αυτό το τουρνουά να γίνει ετήσια παράδοση.

«Το τουρνουά αφορά αποκλειστικά τον συντονισμό των νέων στην κοινότητά μου. Ο μακροπρόθεσμος στόχος μου είναι να το διοργανώνω ετησίως και να διασφαλίζω ότι είναι μια πλατφόρμα όπου μπορώ να τους ενθαρρύνω και να τους κάνω καλύτερα άτομα στην κοινότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους ανθρώπους στο Mkoroshoni και όλους όσοι έκαναν πράξη αυτό το όνειρο. Ελπίζω και προσεύχομαι να είναι κάτι που θα κάνουμε κάθε χρόνο. Συγχαρητήρια στους νικητές», σχολίασε η Ακίντα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

Πηγή: novasports.gr