Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ποδόσφαιρο: Ο δρόμος προς τα «σαλόνια»

Μια “στροφή” πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορία του ποδοσφαίρου Γυναικών και – σχεδόν – όλα έχουν ξεκαθαρίσει αναφορικά με τις τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο στην Α Κατηγορία.

 

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη βρίσκεται μια “ανάσα” από την εξασφάλιση της συμμετοχής στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου, καθώς με νίκη στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στους Λέοντες (Δημ. Ευκαρπίας, 14/04, 16:00), θα τερματίσει στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στις Νεφέλες και τη Δόξα.

Σ

τους υπόλοιπους ομίλους έχουν ήδη “κλειδώσει” οι πρωτιές. Ο Φείδων Άργους είναι πρώτος στον 2ο, ο Λεοντικός στον 3ο και η Αγία Παρασκευή στον 4ο όμιλο.

 

Στη Β φάση θα διεξαχθεί ένα μίνι πρωτάθλημα ενός ομίλου και σε ένα γύρο, μεταξύ των τεσσάρων ομάδων που θα έχουν καταλάβουν την πρώτη θέση στον όμιλο τους.

Στο μίνι πρωτάθλημα θα αναδειχθούν οι τρεις ομάδες (σύμφωνα με τη βαθμολογία), οι οποίες θα κερδίσουν την άνοδο για την Α Κατηγορία

Παράλληλα θα υπάρξει μια πρωταθλήτρια ομάδα στη Β Κατηγορία σε αντίθεση με τις… τέσσερις που υπήρχαν μέχρι πέρυσι!

 

Πηγή: novasports.gr