Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ποδόσφαιρο: Χορηγία 500 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟ!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ευχαρίστησε δημόσια τον Γιάννη Αλαφούζο καθώς κατόπιν προσωπικής του επιθυμίας δόθηκε χορηγία μισού εκατομμυρίου ευρώ (!) στο ποδόσφαιρο γυναικών με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ κρατά επί 17 συναπτά έτη την πρωτοκαθεδρία του ποδοσφαίρου γυναικών και ο Παναθηναϊκός επιχειρεί την ανατροπή με τον Γιάννη Αλαφούζο να προσφέρει χορηγία 500.000€ για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της, στην πρώτη της συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου γυναικών.

 

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και προσωπικά τον κ. Γιάννη Αλαφούζο για τη συνεχιζόμενη στήριξή στο δύσκολο έργο του Συλλόγου.

Είναι χαρακτηριστική η πολύ μεγάλη οικονομική χορηγία του κ. Αλαφούζου στα τμήματα του Ερασιτέχνη συνολικά και επιπλέον στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, που με τη συγκεκριμένη βοήθεια θα κάνει πρωταθλητισμό από την πρώτη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

Η παραχώρηση του αθλητικού Κέντρου «Γ.Καλαφάτης» για τις προπονήσεις του τμήματος δίνει επιπλέον στην ομάδα μας όλα όσα έχει ανάγκη για να κάνει πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο».