Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ποδόσφαιρο: Ανανεώσεις στις Σειρήνες Γρεβενών

Την ανανέωση της συνεργασίας με τρεις ακόμη παίκτριες ανακοίνωσαν οι Σειρήνες Γρεβενών. Συγκεκριμένα οι Ανδρομάχη Δάδιου, Χριστίνα Κελεμένι και Μαργαρίτα Αμαραντίδου, θα βρίσκονται στην ομάδα των Γρεβενών στην πρώτη της χρονιά στην Α’ Εθνική Γυναικών.

 

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

*Οι Σειρήνες ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Ανδρομάχη Δάδιου για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ανδρομάχη Δάδιου συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη μεγάλη κατηγορία!

 

*Οι Σειρήνες ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τη Χριστίνα Κελεμένι για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Χριστίνα Κελεμένι συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη μεγάλη κατηγορία!

 

*Οι Σειρήνες ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τη Μαργαρίτα Αμαραντίδου για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Μαργαρίτα Αμαραντίδου συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη μεγάλη κατηγορία!