Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ποδόσφαιρο: Αλλαγή στα σορτσάκια λόγω… δύσκολων ημερών!

Δεκτή για αλλαγή ένδυσης στα σορτσάκια λόγω περιόδου, έγινε η πρόταση των παικτριών της εθνικής Αγγλίας από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία των «Τριών Λιονταριών».

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα οι Αγγλίδες είχαν προέβη στο αίτημα να αλλάξουν το παραδοσιακό λευκό σορτσάκι, προκειμένου να μην νιώθουν άβολα όταν αγωνίζονται και περνούν τις… δύσκολες ημέρες του μήνα.


Έτσι, η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία συμφώνησε στο αίτημα και αναμένεται στα επόμενα παιχνίδια να φορούν μπλε σορτσάκι. Αν και στη σχετική ανακοίνωση, δεν υπήρξε επίσημη εξήγηση για αυτήν την αλλαγή, όμως είναι δεδομένο ότι οφείλεται σε αυτό το λόγο. Μάλιστα, η επιθετικός της εθνικής Αγγλίας, Μπεθ Μιντ, είχε πει πως υπήρξαν επαφές με την Nike για μία πιθανή αλλαγή στο χρώμα του σορτς, «επειδή τα λευκά είναι άβολα» για τις συγκεκριμένες ημέρες του μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συγκεκριμένη κίνηση δεν είναι πρωτόγνωρη στο γυναικείο ποδόσφαιρο αφού ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Γουέστ Μπρομ, και η εθνική ομάδα ράγκμπι της Ιρλανδίας, αντικατέστησαν τον περασμένο μήνα τα λευκά σορτσάκια με πιο σκουρόχρωμα.

Πηγή: gazzetta.gr