Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Πήρε Μωραϊτου η SV Meppen

Η γερμανική SV Meppen ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Ελληνίδα μέσο Αθανασία Μωραϊτου. 

Στην Γερμανική SV Meppen θα συνεχίσει την καριέρα της η 23χρονη μέσος , Αθανασία Μωραϊτου που πλέον θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία ,στην Μπουντεσλίγκα Γυναικών.

Συγκεκριμένα η γερμανική ομάδα έκανε σήμερα γνωστή την είδηση της  μεταγραφής της Μωραϊτου καθώς επίσης και της 28χρονης Josten.

Η ανακοίνωση της SV Meppen στην επίσημη σελίδα της ομάδας

Η ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών SV Meppen υπέγραψε με δύο νέες παίκτριες. 

Όταν η ομάδα μας αρχίσει να προετοιμάζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν τη Δευτέρα, η Lisa Josten και η Αθανασία Μωραΐτου θα ενταχθούν στην ομάδα.

Πραγματοποιήθηκαν τα απαραίτητα τέστ για Covid-19 εντός 48 ωρών, προκειμένου να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που σχετίζονται με την καταπολέμηση της πανδημίας ώστε να επιστρέψουμε στις προπονήσεις. Και οι δύο παίκτριες έχουν λάβει μέρος σε προπονήσεις με την ομάδα πριν από το χειμερινό διάλειμμα στις οποίες έγινε η πρώτη επαφή με τις νέες συναδέλφους τους και το περιβάλλον στο Meppen.

Τόσο η 28χρονη Josten όσο και η 23χρονη Μωραϊτου έχουν ήδη εμπειρία στη Bundesliga των γυναικών, εφόσον έχουν αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στη Bundesliga Γυναικών, στην 2η κατηγορία του πρωταθλήματος αλλά και στο Κύπελλο Γερμανίας.