Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ο Ξυδάκης τεχνικός διευθυντής στον ΟΦΗ

Ο Ανδρέας Ξυδάκης αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΟΦΗ.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

«Ο Αντρέας Ξυδάκης αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής στη γυναικεία ομάδα του Ο.Φ.Η. Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του Αντρέα Ξυδάκη στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της γυναικείας ομάδας του Ο.Φ.Η.

Ο κ. Ξυδάκης, με την πολύχρονη εμπειρία και το εντυπωσιακό βιογραφικό του, έρχεται για να ενισχύσει την πρώτη ομάδα και να θέσει τα θεμέλια για την ανάπτυξη των ακαδημιών μας.

Στόχος του είναι η δημιουργία μιας ισχυρής αναπτυξιακής ομάδας που, σε συνεργασία με τους προπονητές, θα καθοδηγήσει τις νεαρές ποδοσφαιρίστριες στο υψηλότερο επίπεδο.

Παράλληλα, ο κ. Ξυδάκης θα συμβάλλει στην οργάνωση του προπονητικού επιτελείου και στη διάδοση των αξιών της ομάδας στις ακαδημίες.

Πέρα από τις άριστες τεχνικές του γνώσεις, ο ρόλος του Τεχνικού Διευθυντή στην καινούργια εποχή του Ο.Φ.Η. για το γυναικείο ποδόσφαιρο απαιτεί προσωπικότητα, χαρακτήρα, κοινωνικές και ηθικές αξίες. Ο Αντρέας Ξυδάκης ενσαρκώνει όλα αυτά τα στοιχεία και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της νέας διοίκησης.

Το όραμά του μέσω των ακαδημιών είναι να προσελκύσει νέα παιδιά, βοηθώντας τα να αναπτύξουν έναν στιβαρό χαρακτήρα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, μέσα από τον αθλητισμό.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Ξυδάκης θα πετύχει στον νέο του ρόλο, όπως άλλωστε έχει αποδείξει και στο παρελθόν. Αντρέα, καλώς όρισες στην οικογένεια του Ο.Φ.Η.!»