Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ο Λεοντικός έγινε Κηφισιά

Η γυναικεία ομάδα της Κηφισιάς πλέον μετονομάζεται (από Λεοντικός Κηφισιάς σε Κηφισιά Ποδοσφαιρική Ενωση Γυναικών) και θα χρησιμοποιεί το ίδιο σήμα με την ΠΑΕ.

Aγαπητοί φίλοι του Λεοντικού
Μια νέα σελίδα ξεκινάει για την ομάδα μας.
Η διαμορφωθείσα κατάσταση στο ποδόσφαιρο γυναικών στην Ελλάδα (δημιουργία ομάδων από τις μεγάλες ιστορικές ΠΑΕ , αύξηση της δημοτικότητας του ποδοσφαίρου γυναικών και του αγοραστικού ενδιαφέροντος για αυτό ) και η συμμετοχή μας στην ανώτερη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας μας για 2η φορά μέσα σε 2 χρόνια απαιτούν χειρισμούς που θα μας βοηθήσουν να καθιερωθούμε και το κυριότερο να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το άθλημα που αγαπούμε από το υψηλότερο επίπεδο.
Σε αυτούς τους προβληματισμούς μας η δημοσιοποίηση του οράματος της ΠΑΕ Κηφισιά και του προέδρου της κ. Χρήστου Πρίτσα , για την δημιουργία ενός αθλητικού οργανισμού που θα εκπροσωπεί περήφανα την όμορφη πόλη μας στο ποδόσφαιρο ,μας φάνηκε σαν μια απάντηση στα ερωτήματα μας .
Από σήμερα ή ομάδα μας αλλάζει όνομα, έμβλημα και χρώματα .
Τα λιοντάρια αφήνουν την θέση τους στο πλατανόφυλλο .
Στην καρδιά του νέου κοινου εμβλήματος δεσπόζει ένα πλατανόφυλλο, το οποίο επελέγη γιατί πρόκειται για ένα σύμβολο που συνδέεται βαθιά με την ιστορία και την παράδοση της πόλης μας, αλλά κι επειδή αντικατοπτρίζει τις αξίες που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας: τη δύναμη, την ανθεκτικότητα και την ομαδικότητα.
Τα τρία αστέρια παραμένουν βασικό στοιχείο του νεου κοινού μας εμβλήματος για να θυμίζουν σε όλους την ιστορία της Κηφισιάς, τιμώντας το μονοπάτι που έχει ακολουθήσει ως σήμερα.
Ο Λεοντικός γίνεται Κηφισιά Ποδοσφαιρική Ένωση Γυναικών και το κίτρινο και το πράσινο γίνονται μπλε και άσπρο . Έτσι γινόμαστε μέλος ενός μεγάλου επαγγελματικού υγιή ποδοσφαιρικού οργανισμού.
Αυτό που δεν αλλάζει στα σίγουρα είναι το DNA του συλλόγου. Οι διοικούντες θα παραμείνουν οι ίδιοι και με την πολύτιμη αρωγή των ανθρώπων της ΠΑΕ Κηφισιάς οι αρχές που διέπουν και τις 2 ομάδες θα συνεχίσουν να τηρούνται με την ίδια και μεγαλύτερη προσήλωση.
Η συνεργασία με έναν επαγγελματικό υγιή ποδοσφαιρικό οργανισμό με τις ίδιες αξίες και ιδανικά με τα δικά μας θα ωφελήσει τις αθλήτριες μας , τα κορίτσια μας.
Προσωπικά σαν τυπικά υπεύθυνος τύπου του Λεοντικού θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια και να σας καλέσω να αγκαλιάσετε θερμά και την νέα προσπάθεια που ξεκινάει τώρα.
Η Κηφισιά η πόλη μας θα έχει πλέον ΜΙΑ ποδοσφαιρική ομάδα σε γυναίκες και άνδρες!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Εκ μέρους του Δ.Σ.
Ιγνάτιος Καρτσακλής
Αντιπρόεδρος
Κηφισιάς Ποδοσφαιρικής Ένωσης Γυναικών