Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ο Ανδρουλάκης προπονητής των γυναικών του ΟΦΗ

Ο Αντώνης Ανδρουλάκης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του ΟΦΗ. Μαζί του ο Τίτος Κουτεντάκης και ο Γιώργος Καλομοίρης.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του ΟΦΗ αναφέρει:

«Νέος Προπονητής με Παλιές Ρίζες στην Ομάδα μας!

Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Ο.Φ.Η. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Αντώνη Ανδρουλάκη ως προπονητή της.

Ο κ. Ανδρουλάκης είναι παλιός γνώριμος, έχοντας περάσει από την οικογένεια του Ο.Φ.Η., αγωνιζόμενος με τη φανέλα μας από το 1992 έως το 2002 στις ακαδημίες μας, αλλά και στην πρώτη ομάδα στη Super League από το 2002 έως το 2004.

Ο νέος προπονητής μας διαθέτει εξαιρετικό εκπαιδευτικό υπόβαθρο, έχοντας αποφοιτήσει από το Αθλητικό Σχολείο Ηρακλείου και το ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και έχει άριστη γνώση Αγγλικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Στην προπονητική του καριέρα, ο κ. Ανδρουλάκης έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία, τόσο ως βοηθός προπονητή όσο και ως προπονητής φυσικής κατάστασης, σε διάφορες ομάδες της Γ’ Εθνικής και της Football League με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η αγάπη του για την προπονητική και η προσωπική του εξέλιξη τον οδήγησαν να βρίσκεται ως πρώτος προπονητής σε ομάδες όπως ο Ηρόδοτος, ο ΠΟΑ και ο ΑΟΑΝ, οδηγώντας τις ομάδες του σε υψηλότατες θέσεις στα πρωταθλήματα.

Η επιλογή του κ. Ανδρουλάκη έγινε με ομοφωνία από τη διοίκηση, επηρεασμένη από τον χαρακτήρα του, το ενδιαφέρον του για το εγχείρημα και τις συνεχείς ερωτήσεις που έκανε γύρω από αυτό.

Έχοντας δει πληθώρα βιντεοσκοπημένων αγώνων και αφού σκιαγράφησε τα προφίλ των παικτριών του κορμού, αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας και ευθύς αμέσως ξεκίνησε το έργο του, αρχικά με την επιλογή των προσθηκών που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες μαζί με τις ανανεώσεις μας.

Ο Ο.Φ.Η. είναι σίγουρος ότι με τις γνώσεις και την αφοσίωσή του, η ομάδα μας θα οδηγηθεί σε νέες επιτυχίες και οι παίκτριές μας θα αναπτύξουν τις ικανότητές τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Δίπλα του, θα σταθούν ο προπονητής φυσικής κατάστασης ο Τίτος Κουτεντάκης, καθώς και ο Γιώργος Καλομοίρης στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο προπονητές αποτέλεσαν επιλογή του κ. Ανδρουλάκη και έγιναν αποδεκτοί από τη νέα διοίκηση, καθώς οι απαιτήσεις των προφίλ των συνεργατών πέραν του αγωνιστικού μέρους ήταν συγκεκριμένες.

Καλή αρχή στο απαιτητικό έργο σας, κύριοι, και ευχόμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα!»