Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Μουντιάλ: Που θα δούμε το μεγάλο τελικό

Το FIFA Women’s World Cup 2023, που μας έκανε να ζήσουμε ξανά Μουντιάλ το καλοκαίρι, φτάνει στο πολυαναμένομενο φινάλε του με τις πρωταγωνίστριες ομάδες του τελικού να ετοιμάζονται να γράψουν το δικό τους κεφάλαιο στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Γυναικών.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 13:00 Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ

Ένας τελικός Μουντιάλ είναι πολύ περισσότερο από έναν αγώνα ποδοσφαίρου… Είναι μια μάχη που γράφει την ιστορία του ποδοσφαίρου. Την Κυριακή 20 Αυγούστου στις 13:00, η Ισπανία και η Αγγλία, δύο υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, διεκδικούν με πάθος το τρόπαιο που δεν έχουν κατακτήσει ποτέ. Δύο κορυφαίες ομάδες, δύο διαφορετικές σχολές, με στόχο την κορυφή του κόσμου θα μας χαρίσουν έναν συναρπαστικό Τελικό Μουντιάλ που θα μεταδοθεί ζωντανά στον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ σε περιγραφή Δημοσθένη Γεωργακόπουλου και Νίκου Παπαδογιάννη και σχόλιο Κατερίνας Λάγιου.

Η μεγάλη γιορτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Γυναικών την Κυριακή 20 Αυγούστου ξεκινάει λίγο νωρίτερα, στις 12:30, με την τελετή λήξης του Μουντιάλ γυναικών απευθείας από το Stadium Australia του Σίδνεϊ σε ζωντανή μετάδοση από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Το υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου και το εντυπωσιακό θέαμα που έχουμε παρακολουθήσει ως τώρα εγγυώνται ένα συναρπαστικό φινάλε για το FIFA Women’s World Cup 2023™.

 

Το FIFA Womens World Cup 2023™ είναι το πρώτο Μουντιάλ γυναικών με συμμετοχή 32 ομάδων και το πρώτο που συνδιοργανώνεται από δύο χώρες, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και προβάλλεται σε περισσότερες από 200 περιοχές παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως, καθώς το ενδιαφέρον του κοινού για το γυναικείο ποδόσφαιρο αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Στην ελληνική τηλεόραση είναι το πρώτο Μουντιάλ Γυναικών που μεταδίδεται ολόκληρο, με τον ΑΝΤ1 να μεταδίδει ζωντανά 17 από τους 64 αγώνες και το ΑΝΤ1+ και τους 64 αγώνες της διοργάνωσης, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι και on demand σε όλες τις συσκευές.

 

Πηγή: gazzetta.gr