Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Μεγάλη μεταγραφή του Εργοτέλη με την Janine Van Wyk

Με την φανέλα του Εργοτέλη η Νοτιοαφρικανή αμυντικός Janine Van Wyk. 

Την απόκτηση της διεθνούς Janine Van Wyk με ένα απίστευτα πλούσιο βιογραφικό απο Champions League , Εθνικές, Ολυμπιακούς αγώνες,  ανακοίνωσε η ομάδα του Εργοτέλη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας σημαντικότερη ατομική της  διάκριση αποτελεί αυτή των περισσότερων συμμετοχών σε εθνικό επίπεδο, ανάμεσα σε γυναίκες αλλά και άντρες, μετρώντας πάνω από 180 σε επίσημα παιχνίδια.

Η Ανακοίνωση του ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Νέα προσθήκη για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-2023, η Janine Van Wyk!
Μεγάλου βεληνεκούς μεταγραφή έκανε η ομάδα μας, ερχόμενη σε συμφωνία με την Νοτιοαφρικανή αμυντικό.
Παίκτρια με ασύλληπτο ποδοσφαιρικό βιογραφικό, η @janinevanwyk5 μετράει συμμετοχές σε ποικίλες διοργανωσεις.
Πιο συγκεκριμένα, έκανε τα πρώτα της επαγγελματικα βηματα στην ομάδα των Houston Dash στις Η.Π.Α. (2017/18). Επόμενος αξιοσημείωτος σταθμός της έμπειρης παίκτριας υπήρξε η Glasgow City F.C. (2020-22) όπου κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα Σκωτίας, να συμμετάσχει στην φάση των 32 του Champions League αλλά και στον προημιτελικό της ίδιας διοργάνωσης την δεύτερη χρονιά. Την ποδοσφαιρική σεζόν 2021/22 μετέβη στην γενέτειρα της όπου και αγωνίστηκε στην JVW F.C., ομάδα με διακρίσεις που η ίδια δημιούργησε.

Σε διεθνές επίπεδο, η Janine Van Wyk αγωνίζεται με το εθνόσημα από το 2005 ενώ υπηρετεί ως αρχηγός την ομάδας της απο το 2013. Σπουδαία στιγμή για την Εθνική Ομάδα της Νότιας Αφρικής υπήρξε η συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγωνες του 2012, ενώ το αποκορύφωμα ηταν η πολύ πρόσφατη κατάκτηση του Africa Women Cup of Nations (2022).

Όσον αφορά σε ατομικές διακρίσεις, η διεθνής Νοτιοαφρικανή παίκτρια έχει στεφθεί Coaches’ Player of the Year και Club Sportswomen of the Year στην Glasgow City F.C., και Best Female Player απο την CAP (2010). Σημαντικότερη ατομική της διάκριση αποτελεί αυτή των περισσότερων συμμετοχών σε εθνικό επίπεδο, ανάμεσα σε γυναίκες αλλά και άντρες, μετρώντας πάνω από 180 σε επίσημα παιχνίδια.
Η Janine Van Wyk έκανε την επιλογή της και ήρθε στον Εργοτέλη για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη, με την εμπειρία και την νοοτροπια της.