Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Γιώργος Κυριαζής : ”να μπούμε από το πρώτο λεπτό με μοναδικό σκοπό τη νίκη”

Ο Γιώργος Κυριαζής μίλησε για τον αγώνα με το Καζακστάν (Παμπελοποννησιακό Στ., 21/09, 20:00) για τα προκριματικά του ΠΚ 2023, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τις βαριές ήττες όπως αυτή από τη Γαλλία.

“Για τη νίκη από το πρώτο λεπτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών.

“Προερχόμαστε από μια βαριά ήττα από τη Γαλλία και δεν μπορώ να πω ότι το σκορ δεν είναι δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα, ιδιαίτερα από το 15ο λεπτό και μετά, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων ούτε την πραγματική δική μας αξία.

Η βαριά αυτή ήττα μας στενοχώρησε όλους, αλλά μαζί με τους συνεργάτες μου και τις παίκτριες κάναμε αυτό που έπρεπε. Δουλέψαμε πάνω στο παιχνίδι, το αναλύσαμε και είδαμε τα λάθη μας, με σκοπό βέβαια να τα διορθώσουμε.

Σε κάθε περίπτωση ισχύει αυτό που είχα πει και πριν τον αγώνα με τη Γαλλία, ότι από παιχνίδια με τόσο ισχυρούς αντιπάλους πρέπει να μαθαίνουμε. Αυτό λοιπόν που έχουμε τώρα να μάθουμε, είναι να διαχειριστούμε μια βαριά ήττα και αν το κάνουμε θα γίνουμε καλύτεροι.

Συνεπώς στο παιχνίδι με το Καζακστάν οφείλουμε να αποδείξουμε, πρώτα στους εαυτούς μας και μετά σε όλους, ότι μπορούμε να μπούμε από το πρώτο λεπτό με μοναδικό σκοπό τη νίκη και να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.