Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Επένδυση 11 εκατ. δολαρίων στο ποδόσφαιρο γυναικών!

Η EA Sports ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 11 εκατομμύρια δολάρια στο γυναικείο ποδόσφαιρο, μέσω του Starting XI Fund. Η πρωτοβουλία έχει ως σκοπό την ανάπτυξη του παιχνιδιού, καθώς θα χρηματοδοτήσει επενδύσεις σε πρωταθλήματα, συλλόγους και αθλητές.

Το επόμενο έτος, η εταιρεία είπε ότι θα επενδύσει επίσης σε μια πρωτοβουλία για την πρακτική εξάσκηση στο γυναικών. Η οποία τόνισε ότι θα επεκταθεί σε κάθε τρέχοντα και νέο συνεργάτη του γυναικείου πρωταθλήματος.

 

Επιπλέον, η EA Sports αποκάλυψε μια πολυετή συνεργασία με το UEFA Women’s Champions League (UWCL). Το επόμενο έτος, το UWCL θα προστεθεί στο FIFA 23. Ο ποδοσφαιρικός τίτλος θα περιλαμβάνει επίσης συλλόγους όπως η Juventus Women, η Real Madrid Femenino και η Chelsea Women.

 

«Είναι φυσικό για την καλύτερη γυναικεία διοργάνωση συλλόγων στον κόσμο να είναι μέρος του κορυφαίου παιχνιδιού προσομοίωσης ποδοσφαίρου παγκοσμίως», δήλωσε η επικεφαλής του γυναικείου ποδοσφαίρου της UEFA, Ναντίν Κέσλερ. «Αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό βήμα στο γυναικείο παιχνίδι και μια ιδανική πρόσθετη πλατφόρμα για τις αθλήτριες που συμβάλλουν στην επιτυχία του».

 

Η EA Sports έχει επίσης συνάψει πολυετή συνεργασία χορηγίας με την πλατφόρμα streaming DAZN. Από τον Μάρτιο του 2023, μέσω της συνεργασίας αυτής, καταστεί ο παγκόσμιος συνεργάτης για τις μεταδόσεις του UEFA Women’s Champions League.

 

«Αυτό που κάνει η EA Sports για να προωθήσει το γυναικείο ποδόσφαιρο αλλάζει το παιχνίδι και ανυπομονούμε να ενεργοποιήσουμε αυτή τη νέα συνεργασία για να προσεγγίσουμε και να προσελκύσουμε συλλογικά εκατομμύρια περισσότερους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά στην πορεία», δήλωσε ο CEO της DAZN, Shay Segev.