Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Δεύτερη φιλική νίκη για την Εθνική Γυναικών κόντρα στην Κύπρο και δηλώσεις Κυριαζή

Η Εθνική Γυναικών νίκησε την Κύπρο και στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό στο “Γ. Καμάρας”, αυτή τη φορά με 1-0. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κυριαζής παρέταξε διαφορετική ενδεκάδα από το προηγούμενο παιχνίδι στις 11 Νοεμβρίου προκειμένου να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση όλων των παικτριών της αποστολής.

Σκόρερ της Εθνικής η Βεατρίκη Σαρρή στο 70′, με εξαιρετικό σουτ στο “γάμα” της αντίπαλης εστίας.

Ελλάδα: Γιαννακούλη, Δοϊρανλή, Καπνίση, Γεωργίου, Καραπέτσα, Καλδαρίδου, Μωραΐτου, Πούλιου, Χατζηνικολάου, Πατερνά, Χαλατσογιάννη.
Αγωνίστηκαν ακόμη:
Παπακωνσταντίνου, Κακαμπούκη, Σαρρή, Σπυριδωνίδου, Μάρκου, Κόγγουλη.
Κύπρος: Μήλα, Χάλιου, Γιάννου, Άντρια Μιχαήλ, Βιολάρη, Γρηγορίου, Παπαδοπούλου, Γεωργίου, Σάββα, Φρέντα, Σιάκκαλη.
Αγωνίστηκαν ακόμη: Παναγιώτου, Ειρήνη Μιχαήλ, Ευστρατίου, Βαρνάβα, Χ. Μιχαήλ, Αστανίου.

Δηλώσεις Γιώργου Κυριαζή 

Ευχαριστημένος ήταν μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου φιλικού με την Κύπρο στο “Γ. Καμάρας”, ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών, Γιώργος Κυριαζής. “Είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε οκτώ χρήσιμες μέρες όλοι μαζί και να δώσουμε δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια τα οποία μας προσέφεραν χρήσιμα συμπεράσματα”, τόνισε, μεταξύ άλλων.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε ακόμη: “Είναι σημαντικό να εκμεταλλευόμαστε τις συγκεντρώσεις και τα φιλικά παιχνίδια. Χρησιμοποιήσαμε δύο διαφορετικές ενδεκάδες στους δύο αγώνες με την Κύπρο, για να δοκιμάσουμε σχήματα και πρόσωπα. Δεν υπάρχουν όμως βασικές και αναπληρωματικές, για μένα όλες οι παίκτριες είναι βασικές. Η προσπάθειά μας ήταν καλή, οι παίκτριες αντιμετώπισαν με σοβαρότητα τα παιχνίδια. Προχωρούμε και συνεχίζουμε τη δουλειά μας, ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς”.