Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ποδόσφαιρο: Σοκάρει η Ερμόσο στην κατάθεσή της

Ρεπορτάζ στην Ισπανία αποκαλύπτει μέρος της κατάθεσης της Τζένι Ερμόσο στην εισαγγελία σχετικά με το περιβόητο φιλί από τον πρώην πρόεδρο της ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η Ισπανίδα διεθνής κατέθεσε στις 5 Σεπτεμβρίου και, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι το φιλί που της έδωσε στο στόμα ο Λουίς Ρουμπιάλες, κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών από την εθνική Ισπανίας, δεν ήταν συναινετικό.

 

«Εκείνη τη στιγμή δεν είχα χρόνο να αντιδράσω. Δεν μου αξίζει να έχω ζήσει όλο αυτό. Ήταν πολύ δύσκολο να μην να μπορέσω να φύγω από το σπίτι. Έπρεπε να φύγω από τη Μαδρίτη για να μην έχω αυτή την πίεση. Γιατί πρέπει να κλαίω σε ένα δωμάτιο όταν δεν έχω κάνει τίποτα; 

Αμαύρωσαν την εικόνα μου, ένιωσα ότι κανείς δεν με προστάτευε. Μου ζητούσαν να τους προστατεύσω, να τους βοηθήσω, αλλά σε καμία στιγμή δεν ένιωσα ότι κάποιος με προστάτευε», είπε η Ερμόσο και συνέχισε: «Ήμουν σε σοκ. Ένα ιστορικό γεγονός που μας κόστισε τη ζωή μας για να το πετύχουμε. Σε καμία στιγμή δεν περίμενα να συμβεί αυτό. Από αδρεναλίνη τον αγκάλιασα, ήταν ένα αξιόπιστο άτομο και κανείς δεν θα περίμενε αυτό που έγινε όσο αυθόρμητο κι αν ήταν. Δεν το περίμενα καν. Πώς να το περίμενα σε έναν τελικό Μουντιάλ… Υπάρχει πολλή συγκίνηση και χαρά, αλλά εγώ δεν τον έψαξα καν εκείνη τη στιγμή ούτε ξέρω τίποτα γιατί έγινε αυτή η πράξη. Είδα τον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή και όταν κατέβηκα το ανέφερα στις συμπαίκτριες μου».