Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Αναμονή για επανέναρξη των προπονήσεων Β’ κ Γ’ Εθνικής Γυναικών μετά την επαναληπτική τηλεδιάσκεψη

Στην επαναληπτική τηλεδιάσκεψη της Β’ και  Γ’ Εθνικής γυναικών, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 12 Απριλίου με την συμμετοχή 50 σωματείων έγινε μια πρώτη επαφή των ομάδων περί επανέναρξης προπονήσεων για τις 2 κατηγορίες. 

Τα σωματεία ανακοίνωσαν πως αν δεν υπάρξει κάποια εκ νέου ανακοίνωση μέχρι την Τετάρτη 14/4 δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης στις 19.00.

H ανακοίνωση μετά την επαναληπτική τηλεδιάσκεψη 

Στην επαναληπτική τηλεδιάσκεψη των σωματείων από τη Β’ και τη Γ’ Εθνική γυναικών, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 12/04/2021 και στην οποία συμμετείχαν πάνω από 50 σωματεία από όλη την Ελλάδα (από Έβρο έως και Κρήτη) έγινε μια πρώτη καταγραφή των απόψεων και των προβληματισμών των ομάδων σχετικά με την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Όμως λόγω του ότι χιλιάδες αθλήτριες μέλη των ομάδων αυτών και παρά την βεβαιότητα της απερχόμενης επιτροπής περί έναρξης των προπονήσεων την τρέχουσα εβδομάδα, παραμένουν έκτος προπονήσεων και γηπέδων αποφασίστηκε να περιμένουμε μέχρι και την Τετάρτη 14/04 για κάποια πιθανή ανακοίνωση επανέναρξης των προπονήσεων.

Σε περίπτωση που έχουμε κάποια θετική εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 19:00 ακόμα μια τηλεδιάσκεψη για το καθορισμό της περαιτέρω στάσης των ομάδων.

Σε περίπτωση που δεν έχουμε κάποιο νεότερο έως την Τετάρτη τότε δεν θα πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη.