Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Α.Ο.Τ Αλίμου – Αγία Παρασκευή 1-3

Το τρίτο φιλικό προετοιμασίας πραγματοποίησε χθές η ομάδα γυναικών των Τραχώνων κόντρα στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Οι Τράχωνες ηττήθηκαν εντός έδρας με τελικό σκόρ 3-1 απο την ομάδα της Αγίας Παρασκευής που φέτος αγωνίζεται στην Α’ Εθνική.

Το χρονικό του αγώνα

Η ομάδα του Αλίμου ξεκίνησε δυνατά και βρέθηκε να προηγείται στο σκόρ μετά απο ομαδικό pressing στην αντίπαλη εστία . Η πιο έμπειρη ομάδα της Αγίας Παρασκευής εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αποσυντονισμού και κατάφερε να ισοφαρίσει πρίν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Με αρκετά καλές φάσεις και για τις δύο ομάδες είχαμε σκόρ ημιχρόνου 1-1. Πρωταγωνίστρια στο πρώτο ημίχρονο η τερματοφύλακας των Τραχώνων, Τόνια Βαρβαροπούλου που κατάφερε να κρατήσει το σκόρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Αγίας Παρασκευής απείλησε λίγο παραπάνω τις φανερά κουρασμένες αντίπαλες κατορθώνοντας μετά το πέρας του πρώτου δεκαπενταλέπτου να βάλει άλλα δύο γκόλ διαμορφώνοντας το τελικό 1-3. Με αρκετές αλλαγές για τους Τράχωνες διαδραματίστηκε το δεύτερο ημίχρονο, παρόλαυτά συνέχισαν την πολύ καλή προσπάθειά τους κόντρα στην έμπειρη ομάδα της Αγίας Παρασκευής.