Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Την απόσυρση της επιστολής για διακοπή του πρωταθλήματος ζητάνε ομάδες της Α’ Εθνικής

Την απόσυρση της επιστολής των 14 ομάδων της Α’ Εθνικής Γυναικών που στάλθηκε σήμερα προς την ΕΠΟ και τους αρμόδιους φορείς ζητάνε πρός το παρόν οι ομάδες Ολυμπιάδα Υμηττού και Εργοτέλης.

Συγκεκριμένα στην επιστολή φαίνεται να συνυπογράφουν 14 ομάδες της Α’ Εθνικής Γυναικών ζητώντας την άμεση διακοπή του πρωταθλήματος αλλά η Ολυμπιάδα Υμηττού με ανάρτησή της απαντάει χαρακτηριστικά ” δεν έχουμε συνυπογράψει και είχαμε εξαρχής διαφοροποιηθεί με την ΔΙΑΚΟΠΗ του πρωταθλήματος.”

Επίσης η προπονήτρια του Εργοτέλη, Γιάννα Δούκα με σχόλιό της δείχνει τη μη συναίνεση της ομάδας της σε αυτό , σημειώνοντας ”Όποιος έγραψε αυτήν την επιστολή για εμένα τουλάχιστον κρίνεται επικυνδυνος”

H ανακοίνωση της Ολυμπιάδας Υμηττού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ.
Σχετικά με την ανάρτηση σχετικής επιστολής ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ ανακοινώνει ότι συναινεί απόλυτα στην αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων και σέβεται την προσπάθεια όλων των ομάδων να επιβιώσουν.
Η ομάδα μας δεν υποστηρίζει σε καμία περίπτωση ένα πρωτάθλημα άνισο ειδικά για εμάς που είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνισθούμε σε 6 από τα 9 παιχνίδια εκτός έδρας εκ των οποίων τα 3 στην Κρήτη.
Ωστόσο για ηθικούς λόγους και δεδομένου ότι βρισκόμαστε προς το τέλος, δεν έχουμε συνυπογράψει και είχαμε εξαρχής διαφοροποιηθεί με την ΔΙΑΚΟΠΗ του πρωταθλήματος.
Το σχόλιο της προπονήτριας του Εργοτέλη για το δημοσίευμα σε social media
Καλά σοβαρά τώρα;
Να βγει επίσημα ο “κύριος” που πήρε τέτοια πρωτοβουλία να χρησιμοποιήσει σήματα ομάδων οι οποίες απλά δεν γνώριζαν τίποτα κ δεν συνενεσαν πουθενα να αποσύρει την συγκεκριμένη επιστολή για την οποία σχεδόν κανείς δεν γνώριζε….
Όποιος έγραψε αυτήν την επιστολή για εμένα τουλάχιστον κρίνεται επικυνδυνος….
Περιμένω από τους παράγοντες (που έχουν ματώσει κ πραγματικά τους ενδειαφερει ο χώρος αυτόςκ το αυριο)να πάρουν άμεσα θέση στο θέατρο του παραλόγου κ να δικασουν δημόσια τους οποιους “κύριους”έπραξαν χωρίς καν να ενημερώσουν κανέναν……
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΑ…..