Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Στον ΠΑΟΚ η Χριστίνα Μπουρτούνη

Ενίσχυση για την εστία του ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ με την απόκτηση της 21χρονης τερματοφύλακα Χριστίνας Μπουρτούνη.

Η Χριστίνα Μπουρτούνη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας με την φανέλα των Ελπίδων Καρδίτσας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος κράτησε την εστία της ομάδας της ανέπαφη, ήρθε σε συμφωνία με τους ”ασπρόμαυρους” για την υπόλοιπη αγωνιστική σεζόν.

H Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ 

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την αθλήτρια, Χριστίνα Μπουρτούνη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στη Ξάνθη στις 12/08/2000, η Χριστίνα Μπουρτούνη έχει ύψος 176cm και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Από τα 11 της χρόνια ήταν στην ακαδημία του Άρη Πετεινού, όπου ήταν μέλος της ομάδας του μεικτού πρωταθλήματος, έως και τα 15.

Στην ηλικία των 15 ετών έως και τα 20 αγωνίστηκε στην Βασίλισσα Θράκης με την οποία ανέβηκε από την Γ’ κατηγορία ως πρωταθλήτρια στη Β’ και από εκεί στην Α’ Εθνική.

Φέτος μεταγράφηκε στις Ελπίδες Καρδίτσας με τις οποίες κράτησε ανέπαφη την εστία της στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και κέρδισε την μεταγραφή της στον Δικέφαλο.

Μετά την συμφωνία συνεργασίας της, η Χριστίνα Μπουρτούνη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ευτυχισμένη που είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Θανάση Κατσαρή, την Διοίκηση, τον έφορο του τμήματος κ. Κώστα Βαρδαλή καθώς και τα στελέχη της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου».

Καλώς ήρθες Χριστίνα!