Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Παρά τις δυσκολίες τα Γιάννενα θα παλέψουν κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα Γιάννενα WFC παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού θα παλέψει στο ματς της Κυριακής απέναντι στον έμπειρο και πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. 

Τα Γιάννενα με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστές μερικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για τον αγώνα της Κυριακής 9/5  κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι δυσκολίες της ομάδας αφορούν φυσικά τα κρούσματα Covid-19 που ανιχνεύτηκαν καθώς επίσης και τραυματισμούς παικτριών, ενώ μερικές παίκτριες της ομάδας θα απουσιάζουν λόγω εργασιακών υποχρεώσεων. Παρ’ όλ’ αυτά τα Γιάννενα θα επιστρατεύσουν το ”νέο αίμα” της ομάδας και θα αγωνιστούν κανονικά.

Η ανακοίνωση της ομάδας των Ιωαννίνων: 

Αποδεκατισμένη η ομάδα μας την Κυριακή, θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο και μόνιμο πρωταθλητή ΠΑΟΚ!! . Εκτός από τη πανδημία που μας επισκέφθηκε έχουμε να αντιμετωπίσουμε τραυματισμούς και απουσίες εργαζομένων παικτριων, καθόσον η ερχόμενη Κυριακή είναι εργάσιμη με τα καταστήματα ανοιχτά.

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί με “ΝΈΟ ΑΙΜΑ ” (παίκτριες νεαρές πλην όμως ταλαντούχες). Τα κορίτσια μας θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό!!