Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ματιές στα αποδυτήρια

Σε Κηφισιά μετονομάζεται πλέον η ομάδα του Λεοντικού Κηφισιάς, η οποία κέρδισε φέτος την άνοδο της στην Α Εθνική Κατηγορία των Γυναικών. Η γυναικεία ομάδα θα βρίσκεται υπό τη σκέπη της ΠΑΕ και θα ενισχυθεί με σεβαστό ποσό από τη διοίκηση του Χρήστου Πρίτσα ώστε να καταφέρει να παραμείνει με ευκολία στην Α Εθνική.

Συνεργασία με την ΠΑΕ Athens Kallithea αναμένεται να έχει η ομάδα της Ολυμπιάδας Υμηττού. Η συνεργασία είχε ξεκινήσει πέρυσι σε πειραματικό στάδιο, όταν η Ολυμπιάδα βρισκόταν στην Α Εθνική και η Athens Kallithea στην SL2. Τώρα οι κατηγορίες άλλαξαν, καθώς η Ολυμπιάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία αλλά θα γίνει προσπάθεια ώστε να επιστρέψει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία

Σκέψεις να δημιουργηθούν 4 κατηγορίες στο γυναικείο ποδόσφαιρο, εκφράζονται πλέον ανοικτά στην ΕΠΟ από τη σεζόν 205-2026. Το πιθανότερο σενάριο είναι να δημιουργηθεί η κατηγορία Α1 με 12 ομάδες, η κατηγορία Α2 με 12 ομάδες επίσης, η Β εθνική με 2 ομίλους και η Γ εθνική με 6-8 ομίλους. Επίσης αναμένεται να δημιουργηθεί πρωτάθλημα U-17 στα πρότυπα του πρωταθλήματος της Super League. Χρήματα δίνει πολλά η FIFA για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών και πλέον πιέζεται και η ΕΠΟ για τη δημιουργία σοβαρότερων πρωταθλημάτων. Αλλιώς επιχορηγήσεις γιοκ.