Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ενδέκατη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris η Φανή Δοϊρανλή!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Φανή Δοϊρανλή, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα διεθνής αμυντικός, γεννημένη το 1998, συνεχίζει για ενδέκατη χρονιά στον ΠΑΟΚ Morris, μετά την περσινή περήφανη κατάκτηση του «νταμπλ».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Φανή Δοϊρανλή, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενη που θα συνεχίσω με την ομάδα του ΠΑΟΚ για άλλη μία χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους, μετά από μια δύσκολη χρονιά για εμένα. Την προηγούμενη σεζόν, κατακτήσαμε το Νταμπλ σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, κάτι που μας γεμίζει περηφάνια αλλά και ευθύνη. Κάθε τίτλος που κερδίζουμε φέρνει μαζί του την πρόκληση να διατηρήσουμε την ομάδα στην κορυφή, και αυτό είναι κάτι που μας κινητοποιεί καθημερινά. Με την έναρξη της νέας σεζόν, στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και φυσικά να παραμείνουμε κυρίαρχοι στις εγχώριες διοργανώσεις. Το επερχόμενο πρωτάθλημα αναμένεται ακόμη πιο ανταγωνιστικό και θεαματικό, και ως ΠΑΟΚ, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Το γυναικείο ποδόσφαιρο εξελίσσεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο και είναι σημαντικό να βλέπουμε και τη χώρα μας να συμμετέχει σταδιακά σε αυτή την ανάπτυξη. Η εξέλιξη αυτή ανοίγει νέες προοπτικές για όλους μας και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε συμβάλλοντας ενεργά στην προώθηση και την ανάπτυξη του αθλήματος».