Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

ΑΟΝ Aστέρας Ρεθύμνου: Λύση συνεργασίας με τον προπονητή Κυριάκο Γρηγοράκη

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Αστέρα Ρεθύμνου ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή, Κυριάκο Γρηγοράκη. 

Ο Κυριάκος Γρηγοράκης είχε αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου της ομάδας του Ρεθύμνου για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Λόγω της αναστολής των πρωταθλημάτων , το γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δεν ξεκίνησε ποτέ και φυσικά παραμένει άγνωστο αν και πότε θα ξεκινήσει.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΝ Αστέρα:

«Ευχαριστούμε τον φίλο Κυριάκο Γρηγοράκη για την προσφορά του στην ομάδα μας.

Ο ΑΟΝ Αστέρας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον προπονητή κ. Κυριάκο Γρηγοράκη για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας και την προσφορά του στο γυναικείο τμήμα της ομάδας μας.

Η διαμορφωθείσα κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού και η αναγκαστική πλήρης απραξία των τελευταίων δύο μηνών (ελέω και της απαγόρευσης μετακίνησης του από το νομό Χανίων), μας ανάγκασε στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας και να πορευτούμε από διαφορετικό μετερίζι, με την ελπίδα, εμείς, αλλά και όλη η ανθρωπότητα να μπορέσουμε να ξεμπερδέψουμε με αυτή την “ιστορία”.

Ευχόμαστε στον φίλο Κυριάκο Γρηγοράκη ότι καλύτερο στην προπονητική του καριέρα, μα και στην προσωπική του ζωή. Ίσως στο μέλλον οι συνθήκες, μας επιτρέψουν να ξανασμίξουμε και να συνεργαστούμε εκ νέου».