14.4 C
Athens
Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήVolleyA1Πάτησε γήπεδο ο ΠΑΟΚ στο βόλει

Πάτησε γήπεδο ο ΠΑΟΚ στο βόλει

Ρεπορταζ: Κυριακός Γεωργιάδης

Επίσημη πρώτη προπόνηση πραγματοποίησε στην Μίκρα, το τμήμα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ. Ο ανανεωμένος ΠΑΟΚ, έπιασε δουλειά στην Μίκρα, αρχίζοντας πλέον και επίσημα την περίοδο της προετοιμασίας του, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με υποχρεώσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο CEV Women’s Cup.

Ο Γενικός Μάνατζερ, Γιάννης Γιαννάκης, μίλησε στις παίκτριες, τις οποίες καλωσόρισε στην προετοιμασία, προχωρώντας στη συνέχεια στους στόχους και τις επιθυμίες της Διοίκησης από εκείνες.

Στη συνέχεια, οι παίκτριες του Δικεφάλου ξεκίνησαν την δουλειά, η οποία, όπως είναι φυσιολογικό, είχε ως βάση την φυσική κατάσταση, αλλά και την ατομική βελτίωση, με ασκήσεις με μπάλα.

Στο προσεχές διάστημα θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία και οι Τοντάι και Σαντιάγκο, οι οποίες έχουν άδεια λόγω των υποχρεώσεων τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

spot_img
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Μαγ επί Η Αδιάκριτη
elenidiva1@ επί Η Αδιάκριτη
elenidiva1@ επί Η Αδιάκριτη
Ελένη επί Η Αδιάκριτη
Μαγ επί Η Αδιάκριτη
Ελένη επί Η Αδιάκριτη
Μαρια επί Η Αδιάκριτη: