14.5 C
Athens
Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου, 2025
ΑρχικήΠοδόσφαιροΑ' ΕθνικήΈρευνα για το ποδόσφαιρο γυναικών στην Ελλάδα: ο Αστέρας Τρίπολης.

Έρευνα για το ποδόσφαιρο γυναικών στην Ελλάδα: ο Αστέρας Τρίπολης.

Το wsl.gr δημοσιεύει σε αποκλειστικότητα τα αποτελέσματα της πρώτης ολοκληρωμένης έρευνας για την ταυτότητα του ποδοσαφίου γυναικών στην Α Εθνική Ελλάδας. Την έρευνα συντόνισε και επιμελήθηκε ο προπονητης UEFA A και απόφοιτος του τμήματος Performance Analysis του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης Δημήτρης Ρούβαλης, με συνεργάτες τους σπουδαστές του Ινστιτούτου Γρηγόρη Βεργή και Πέτρο Ράμμο.

Το wsl.gr δημοσιεύει την εικόνα ξεχωριστά της κάθε ομάδας όπως προέκυψε από την ανάλυση των 22 αγώνων που έδωσε στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ακτινογραφία του Αστέρα Τρίπολης:

  • Ο Αστέρας Τρίπολης κατέλαβε την 4η θέση πετυχαίνοντας 36 γκολ ενώ δέχτηκε 15.
  • Το 70% των ασίστ προήλθαν από ενέργειες που έγιναν το μεσαίο τρίτο.
  • Το πιο παραγωγικό διάστημα για τον Αστέρα Τρίπολης ήταν μεταξύ του 60′ και του 75′. Αντίθετα ήταν πολύ φτωχή η δημιουργικότητα του τόσο στα πρώτα 30′ των αγώνων του.
  • Η Ειρήνη Μιχαήλ με 16 γκολ και 2 ασίστ ήταν η πιο επιδραστική παίκτρια της ομάδας της με συμμετοχή στο 50% των γκολ που επιτεύχθηκαν.
  • Ο Αστέρας Τρίπολης δέχτηκε το 50% των γκολ από fast transition των αντιπάλων του, που εκμεταλλεύτηκαν τις αργές επιστροφές και τις μέτριες τοποθετήσεις της ομάδας της Τρίπολης.

 

spot_img
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Μαγ επί Η Αδιάκριτη
elenidiva1@ επί Η Αδιάκριτη
elenidiva1@ επί Η Αδιάκριτη
Ελένη επί Η Αδιάκριτη
Μαγ επί Η Αδιάκριτη
Ελένη επί Η Αδιάκριτη
Μαρια επί Η Αδιάκριτη: