Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Ξεκίνησαν προπονήσεις, πλήρωσαν τεστ, έφεραν ξένες … ξαναμπήκαν στον ”πάγο”

Καταιγιστικές είναι οι αναρτήσεις των αθλητριών και των ομάδων της Α1 Γυναικών μετά την ανακοίνωση του νέου ”λουκέτου” στο πρωτάθλημά τους λίγες μέρες πριν την επανεκκίνηση. 

Οι γυναικείες ομάδες της Α1 μπήκαν στην διαδικασία να ξεκινήσουν προπονήσεις, να πληρώσουν τεστ, να φέρουν ξένες παίκτριες και λίγο πριν το τζάμπολ της Κυριακής ανακοινώνεται μια ακόμα διακοπή του πρωταθλήματος.

Για τους παραπάνω λόγους τίθεται το θέμα μιας ”επιφανειακής ισότητας” ανάμεσα στο γυναικείο και το αντρικό πρωτάθλημα Μπάσκετ, αλλά και άλλων αθλημάτων, μιας και τα αντρικά συνεχίζουν κανονικά την αγωνιστική τους δραστηριότητα στην πρώτη κατηγορία, ενώ τα ερασιτεχνικά γυναικεία μπορούν να περιμένουν ως ο τελευταίος τροχός της αμάξης.

Αναλυτικά μερικές απο τις αναρτήσεις αθλητριών για την εκ νέου διακοπή του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών:

Χριστίνα Λίτσι – ΟΑ Χανίων

«Συγνώμη κύριοι, αλλά είναι πλέον θέμα επιβίωσης. Ρώτησε κάποιος από εσάς έναν αθλητή, ο οποίος ζει μόνο από αυτό, πως επιβιώνει; Πως μπορεί να είναι η καθημερινότητα του; Αν έχει να φάει; Αν έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς του; Χα… μπα… καρφάκι δεν σας καίγεται.  Φυσικά όμως, μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, το πορτοφόλι σας είναι γεμάτο και ποιος χ@@ ε για εμάς; Ας παίξουμε λοιπόν με τους αθλητές, ας παίξουμε με την ψυχολογία των αθλητών, ας παίξουμε με την υγεία των αθλητών. Σταματάμε τα πρωταθλήματα όποτε γουστάρουμε και τα ξεκινάμε όποτε γουστάρουμε, μας νοιάζει γι αυτούς; Μας νοιάζει αν κάποιος αθλητής θα τραυματιστεί; Σιγάααα…  Κάπου φτάνει!»

Σταυριανή Βιντσιλαίου – ΠΑΣ Γιάννινα

«Συγχαρητήρια
τα διαλύσατε όλα με τον πιο πρόστυχο τρόπο ….. Είναι άσχημο όταν ξέρεις ότι κάτι είναι τελεσίδικο αλλά το αποδέχεσαι και προχωράς παρακάτω έτσι είναι η ζωή άλλωστε, αλλά όταν μας επιτρέπεις να ελπίζουμε και εκεί που λέμε ότι άξιζαν οι θυσίες και η υπομονή μας ,και θα ανταμειφθουμε. Μας τραβάτε το χαλί κάτω απ’ τα πόδια….
Συγχαρητήρια
που παίξατε τόσο χυδαία με τον ψυχισμό τόσων ανθρώπων εύχομαι τουλάχιστον να το διασκεδάσατε γιατί εμείς καθόλου.Υ.Γ. όποιος ή όποια νομίζει ότι επειδή απέχει,δεν τον αφορά η κατάσταση που ζούμε, απλά να ξέρει ότι παίρνει παράταση χρόνου. Εννοείται ότι η υγεία είναι πάνω απ’ όλα . (Μόνο στον γυναικείο αθλητισμό κολλάει παιδιά ) Ελλάς το μεγαλείο σου. Ας λέμε εμείς ότι είμαστε μια χώρα όπου άνδρες και γυναίκες έχουν ίσα δικαιωμχαχαχ »