Τα πάντα για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλλεϋ Handball Polo

Τζάμπολ στις 24 Μαρτίου για την Α1 Γυναικών χωρίς Κρόνο και Σπόρτινγκ

Επιτέλους επιστροφή στη δράση και στην κανονικότητα για την Α1 Γυναικών την Τετάρτη 24 Μαρτίου. 

Την Τετάρτη 24/3 ορίστηκε η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών με την διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής και η ΕΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα.

Επίσης η Ομοσπονδία έκανε γνωστό πως οι ομάδες του Σπόρτινγκ και του Κρόνου αποσύρθηκαν από την συνέχεια του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα οι αγώνες τους στο νέο πρόγραμμα να ματαιώνονται καθώς επίσης θα τους αφαιρεθούν 2 βαθμοί απο την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ και το πρόγραμμα των αγωνιστικών

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά τη δήλωση μη συμμετοχής των Σωματείων ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ στην συνέχεια του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας, οι αγώνες τους στο νέο πρόγραμμα ματαιώνονται.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική και την Τροποποιητική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών τα Σωματεία ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ υφίστανται μείωση δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022 (άρθρο 7 Τροποιητικής Προκήρυξης) και τα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών που έδωσαν τα σωματεία δεν λαμβάνονται υπόψη στην διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα (άρθρο 12/Β Ειδικής Προκήρυξης, άρθρο 47 παρ. 2 κανονισμών).

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών θα γίνει την Τετάρτη (24/3).